Να κατακρίνεις το φίλο που έκανε λάθος, να επαινείς τον ανταγωνιστή σου όταν το αξίξει...

Να μην παίρνεις αποφάσεις εκνευρισμένος, να μην δίνεις υποσχέσεις ευτυχισμένος...

Κάθε αλήθεια περνά από 3 στάδια.
Πρώτον, διακομωδείται, Δεύτερον, βρίσκει βίαιη αντίδραση,
Τρίτον, γίνεται αποδεκτή ως αυταπόδεικτη.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ

Γεγονός αποτελεί εδώ και ένα μήνα περίπου η ενεργοποίηση του αλιευτικού τμήματος του Εξωραϊστικού- Εκπολιτιστικού- Αθλητικού- Αλιευτικού Συλλόγου Αγίου Φανουρίου, δυνατότητα που δίνει το καταστατικό του συλλόγου.
Έτσι μετά την έγκριση του εσωτερικού κανονισμού του τμήματος που είχε γίνει από το Δ.Σ. συλλόγου μας το Σεπτέμβριο, η συντονιστική ομάδα του Αλιευτικού τμήματος πραγματοποίησε μια συνάντηση ενημέρωση με όλους τους ενδιαφερόμενους για ένταξή  στο τμήμα και τους ενημέρωσε για όλα σχετικά με την λειτουργεία και τις δραστηριότητες του τμήματος.
Υπεύθυνος προς το παρών και μέχρι τη διενέργεια αρχιαιρεσίών είναι ο Μονιούδης Μιχάλης, έμπειρος στα κοινά από τον καιρό που εργαζόταν, ο οποίος δηλώνει ότι στόχος μας είναι να απαιτούμε και όχι να επαιτούμε και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι αρχές.Επίσης στόχος του είναι να συγκεντρώσει όλους τους ερασιτέχνες αλιείς της περιοχής σε ένα στέκι κάπου στο Νάτο όπου θα κάθονται και θα περνάνε ευχάριστα την ώρα τους στα πλαίσια πάντα του Αλιευτικου τμήματος
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου