Να κατακρίνεις το φίλο που έκανε λάθος, να επαινείς τον ανταγωνιστή σου όταν το αξίξει...

Να μην παίρνεις αποφάσεις εκνευρισμένος, να μην δίνεις υποσχέσεις ευτυχισμένος...

Κάθε αλήθεια περνά από 3 στάδια.
Πρώτον, διακομωδείται, Δεύτερον, βρίσκει βίαιη αντίδραση,
Τρίτον, γίνεται αποδεκτή ως αυταπόδεικτη.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ!ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον διήμερο λόγω των πολλών γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Αττική και σε 2 από αυτά δώσαμε το παρών και αξίζει να αναφερθούμε.
Πρώτα από όλα το γεγονός που ενδιαφέρει και προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες το τριήμερο, ήταν η έκθεση εκπαίδευση που έγινε στο ΣΕΦ, με πανεπιστήμια και κολλέγια τόσο από την Ελλάδα όσο και από όλο τον κόσμο, μέχρι και την μακρινή Κίνα. Εμείς δώσαμε το παρόν και είδαμε με αρκετό ενδιαφέρον την προσπάθεια των εκθετών να προσελκύσουν και να πληροφορήσουν τους ενδιαφερόμενους για το πρόγραμμα σπουδών τους και για το πανεπιστήμιο. Ιδιαίτερο γεγονός η παρουσία πολλών περιπτέρων κινέζικων πανεπιστημίων πράγμα που δείχνει την ολοένα αυξανόμενη εισαγωγή των κενέζων στην ευρωπαϊκη αγορά και εκπαίδευση.Μήνυμα αυτό για το μέλλον σίγουρα, και όποιος έχει μάτια βλέπει και πράττει ανάλογα.

Η δεύτερη εκδήλωση στην οποία θα αναφερθούμε αφορά κυρίως τα οικονομικά και τις Αιτίες του Δημόσιου Χρέους και τις Πολιτικές Λιτότητας που διοργάνωσε το κοινοβουλευτικό κόμμα του Συνασπισπού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς, στον Κεραμεικό.
Πέρα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός είναι απαραίτητο και χρήσιμο να ακούμε όλες τις απόψεις που σχετίζονται με τα κρίσιμα θέματα των οικονομικών της Ευρώπης, για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το τι γίνεται γύρω μας. Στο συνέδριο αυτό λοιπόν μίλησαν Έλληνες και ξένοι οικονομολόγοι και ανέλυσαν τις αιτίες του χρέους της Ελλάδας, εξέθεσαν τις προτάσεις τους για το πως μπορεί να βγει από αυτό το τέλμα η χώρα μας, μίλησαν για τις εμπειρίες άλλων χωρών και γενικά ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, που ο καθένας μπορεί να κρατήσει όσα θεωρεί χρήσιμα και εφικτά. Σαν γενικό συμπέρασμα μπορούμε να πούμε ότι Έλληνες και ξένοι οικονομολόγοι συμφωνούν ότι πρέπει να επιτραπεί ο δανεισμός των κρατών απευθέιας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να επιτραπεί η έκδοση ευρωομολόγων και να υπάρξουν πολιτικές ώθησης της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου