Να κατακρίνεις το φίλο που έκανε λάθος, να επαινείς τον ανταγωνιστή σου όταν το αξίξει...

Να μην παίρνεις αποφάσεις εκνευρισμένος, να μην δίνεις υποσχέσεις ευτυχισμένος...

Κάθε αλήθεια περνά από 3 στάδια.
Πρώτον, διακομωδείται, Δεύτερον, βρίσκει βίαιη αντίδραση,
Τρίτον, γίνεται αποδεκτή ως αυταπόδεικτη.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΕΩΝ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΟΥΜΙΔΗΣ

Αναβάλλονται για να γίνουν σε άλλη ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμη οι εκλογές για την ανάδειξη του τοπικού συμβουλίου νέων Σαλαμίνας. Η ανακοίνωση του δήμου:

"Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές ανάδειξης του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Σαλαμίνας δεν θα πραγματοποιηθούν την προγραμματισμένη ημερομηνία της 26ης Μαρτίου 2011.
Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως, σε όλους τους ενδιαφερόμενους, μετά την έκδοση της αναμενόμενης σχετικής Υπουργικής Απόφασης.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές στα Μητρώα Νέων από 15 έως και 28 ετών που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο του Δήμου Σαλαμίνας.

Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Σαλαμίνας

Νίκος Κόγιας"
Ο γραμμάτεας του Συλλόγου μας και Υπεύθυνος Νεολάιας Πλουμίδης Γιώργος έθεσε χθες υποψηφιότητα για τις εκλογές για το συμβούλιο νέων θεωρώντας ότι μέσα από αυτή τη διαδικάσια θα μπορέσει να αποκομίσει σπουδαίες εμπειρίες σχετικά με τα κοινά και να μπορέσει να βοηθήσει με τις προτάσεις για θέματα αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και σε ότι άλλο αναπτυχθεί δράση μέσα από αυτό το θεσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου