Να κατακρίνεις το φίλο που έκανε λάθος, να επαινείς τον ανταγωνιστή σου όταν το αξίξει...

Να μην παίρνεις αποφάσεις εκνευρισμένος, να μην δίνεις υποσχέσεις ευτυχισμένος...

Κάθε αλήθεια περνά από 3 στάδια.
Πρώτον, διακομωδείται, Δεύτερον, βρίσκει βίαιη αντίδραση,
Τρίτον, γίνεται αποδεκτή ως αυταπόδεικτη.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΜΔΙΑΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ -ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΜΑ ΜΑΡΤΙΟ

Στο διοικητικό συμβούλιοπου έγινε στις 2 Μαρτίου, της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών- Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνος, όπου μέλος είναι και ο συλλογός μας, συζητήθηκαν τα ακόλουθα θέματα με τις αντίστοιχες αποφάσεις:

1. Ενημέρωση – ενεργοποίηση Συλλόγων και ΟΕΕΣΣ για την Γενική απογραφή πληθυσμού - κατοικιών κατά το έτος 2011
Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε από τον κ. Νίκο Ευθυμίου, για την αναβολή του χρόνου διεξαγωγής της απογραφής που πιθανολογείτε ο μήνας Μάιος, ο τρόπος που θα απογραφούν οι κάτοικοι και η δυνατότητα να υπάρξει προγραμματισμένη συνάντηση με τους συγκεκριμένους απογραφείς των περιοχών ( κάθε απογραφέας είναι υπεύθυνος για 150 κατοικίες), αποφασίστηκε η ενεργοποίηση των Συλλόγων, η ενημέρωση των κατοίκων πόρτα-πόρτα ή και τηλεφωνικά, με στόχο να απογραφεί το σύνολο των κατοίκων οι οποίοι διαμένουν στις περιοχές. Ακόμα αποφασίστηκε η προαιρετική προμήθεια από τους Συλλόγους πανό ομοιομόρφου περιεχομένου ώστε να αναρτηθούν σε όλο το νησί. 
2. Ενημέρωση και συζήτηση για την προοπτική παραχώρησης της εμπορικής εκμετάλλευσης των Δημοτικών Δικτύων Ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ από την Δημοτική Αρχή Σαλαμίνας
Μετά την ενημέρωση, για την διεξαχθείσα συζήτηση στην 3η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Σαλαμίνας, για την προοπτική παραχώρησης της εμπορικής εκμετάλλευσης των δημοτικών δικτύων ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ, ελήφθη ομόφωνα η παρακάτω απόφαση, η οποία να δημοσιευθεί με μορφή δελτίου τύπου.
Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της 2ας Μαρτίου 2011, έγινε συζήτηση για την προοπτική η Δημοτική Αρχή Σαλαμίνας, να παραχωρήσει την εμπορική εκμετάλλευση των δημοτικών δικτύων ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ, από την 1η Ιανουαρίου 2012 και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μέχρι εξοφλήσεως του συνολικού υφισταμένου συσσωρευμένου χρέους από τις απελθούσες Δημοτικές Αρχές προς την ΕΥΔΑΠ.
Η παραχώρηση θα γίνει με την προϋπόθεση ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή του κ. Γ. Τσαβαρή θα εξοφλεί ανελλιπώς τις καταναλώσεις του τρέχοντος έτους 2011, το πάγωμα του χρέους στο ύψος της 31ης Δεκεμβρίου 2010 και την σύσταση κοινής επιτροπής η οποία θα εξετάσει τις παραμέτρους και λεπτομέρειες της συμφωνίας για την παραχώρηση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, θεωρεί θετική εξέλιξη και συμφέρον για τον Δήμο το πάγωμα του χρέους για ένα χρόνο, ούτως ώστε η καινούρια Δημοτική Αρχή να μπορέσει να αναδιοργανώσει ανεμπόδιστα τον νέο Καλλικρατικό Δήμο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, θεωρεί ότι αφού το ιδιοκτησιακό καθεστώς των δημοτικών δικτύων δεν διαταράσσεται και η ΕΥΔΑΠ θα αναλάβει τις υποχρεώσεις συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων και δεν θα επέλθει επιπλέων επιβάρυνση για τους καταναλωτές, δεν έχει λόγους αντίρρησης για την επίτευξη της συγκεκριμένης συμφωνίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, επισημαίνει ότι θα πρέπει να εξασφαλιστεί η δυνατότητα για την απρόσκοπτη περεταίρω υδροδότηση νέων καταναλωτών όπως συμβαίνει και από τον Δήμο Σαλαμίνας μέχρι τώρα.
Επιπλέων θεωρεί ότι είναι χρήσιμη η συμμετοχή της ΟΕΕΣΣ σαν εκπρόσωπος των καταναλωτών στην υπό σύσταση επιτροπή, ώστε να υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης της συμφωνίας.

3. Έγκριση Οικονομικής διαχείρισης μηνός ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011
Ενεκρίθη κατά πλειοψηφία ο απολογισμός εσόδων-εξόδων μηνός Ιανουαρίου 2011
.
4. Προγραμματισμός εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 35 χρόνων λειτουργίας της ΟΕΕΣΣ
Ενεκρίθη ομόφωνα η εξουσιοδότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την διεξαγωγή, το χρονικό διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου 2011, εορταστικών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση των 35 χρόνων λειτουργίας της Ομοσπονδίας.

5. Αρχαιρεσίες για τη συμπλήρωση Μελών Εκτελεστικής Επιτροπής.
Όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Ομοσπονδίας, η Εκτελεστική Επιτροπή συμπληρώθηκε με τους κυρίους Αργυρό Γρηγόρη, Αχλάτη Άγγελο, Δάβιο Χρήστο και Ελευθερίου Αναστάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου