Να κατακρίνεις το φίλο που έκανε λάθος, να επαινείς τον ανταγωνιστή σου όταν το αξίξει...

Να μην παίρνεις αποφάσεις εκνευρισμένος, να μην δίνεις υποσχέσεις ευτυχισμένος...

Κάθε αλήθεια περνά από 3 στάδια.
Πρώτον, διακομωδείται, Δεύτερον, βρίσκει βίαιη αντίδραση,
Τρίτον, γίνεται αποδεκτή ως αυταπόδεικτη.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Το προφίλ της προέδρου του Τμήματος Νεολαίας του Εξωραϊστικου -Εκπολιτιστικού- Αθλητικού- Αλιευτικού Συλλόγου Αγ. Φανουρίου συνάδει με μια γυναίκα δυναμική και ανεξάρτητη η οποία από 15 χρονών ασχολείται με τις δραστηριότητες του τμήματος, αρχικά ως απλό μέλος και έπειτα ως ταμίας, αντιπρόεδρος και τώρα πρόεδρος. Αν και όχι ιδιαίτερα επικοινωνιακή έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση όλων των ατόμων που συναναστρέφεται κάτι που είναι ιδιάίτερα τιμητικό γιατί είναι αληθινό. Μιλάμε για την Τζανουδάκη Γεωργία η οποία στην ηλίκια των 23 ετών έχει καταφέρει να έχει μια υπεύθυνη θέση εργασίας και να κερδίζει ό,τι θέλει στη ζωή της με το σπαθί της.
Στο χώρο του συλλόγου τώρα έχει δώσει πάρα πολλά από προσωπική εργασία τρέχοντας πολλές φορές μετά από τη δουλειά της για να βοηθήσει στη διοργάνωση διάφορων εκδηλωσεών του τμήματος.
Με αφορμή λοιπόν τον επερχόμενο χορό του Συλλόγου μιλήσαμε μαζί της ρωτόντας αν η νεολαία του συλλόγου θα συμμετέχει και αν έχει ετοιμάσει κάποια έκπληξη."Φυσικά και κάποια άτομα θα δώσουμε το παρών και ενδεχομένως κάποια από αυτά να μεταμφιεστόυν κιόλας", μας είπε.
Η επόμενη ερωτησή μας αφορούσε τα οικονομικά των οικογενειών και το αν λόγω συνθηκών ο κόσμος θα συνεχίσει να ενισχύει τους συλλόγους, βάσει και όσων βλέπει από την καθημερινή της εργασία σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών. "Η καθημερινή κίνηση στα καταστήματα ασφαλώς και είναι μειωμένη και πιστεύω πως θα μειωθεί και η ενίσχυση των συλλόγων καθώς ήδη πολλοί τα φέρνουν δύσκολα βόλτα...με αποτέλεσμα να κόψουν οτιδήποτε περιττό..,επομένως και αυτό..."
Απαισιόδη αλλά σίγουρα ειλικρεινή και σκληρή η πρόεδρος η οποία έπρεπε να διακόψει τη συνομιλία μας και μας υποσχέθηκε ότι αύριο θα μιλήσουμε αναλυτικότερα για όλα τα φλέγοντα ζητήματα του συλλόγου και όχι μόνο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου