Να κατακρίνεις το φίλο που έκανε λάθος, να επαινείς τον ανταγωνιστή σου όταν το αξίξει...

Να μην παίρνεις αποφάσεις εκνευρισμένος, να μην δίνεις υποσχέσεις ευτυχισμένος...

Κάθε αλήθεια περνά από 3 στάδια.
Πρώτον, διακομωδείται, Δεύτερον, βρίσκει βίαιη αντίδραση,
Τρίτον, γίνεται αποδεκτή ως αυταπόδεικτη.

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!

Με εξαιρετική επιτυχία και προσέλευση άνευ προηγουμένου, που θύμισε παλαιότερες εποχές, πραγμτατοποιήθηκε το Σάββατο  αποκριάτικοσ χορός του συλλόγου μας στο κέντρο Σταμπουλής στην Ψιλή Άμμο.
Συγκεκριμένα ο αριθμός των παρευρισκομένων έφτασε τους 255 γεμίζοντας ασφυκτικά το μαγαζί που αν χωρούσε και άλλα άτομα και πάλι θα γέμιζε. Στο χώρο παραρεύθηκε ο Δήμαρχος Σαλαμίνος κ. Τσαβαρής Ιωάννης ο οποίος λόγω του φορτωμένου του προγράμματος δεν παρέμεινε για πολύ ώρα, λέγοντας λίγα λόγια πριν αποχωρήσει΄.
Ο κόσμος στήριξε την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα.

Αυτή ήταν η σοβαρή πλευρά της εκδήλωσης, ας περάσουμε τώρα στην εύθυμη- διασκεδαστική πλευρά όπου ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις ρώτες πρωϊνές ώρες πετώντας αμέτρητα λουλούδια στους τραγουδιστές οι οποίοι άκρως επικοινωνιακοί με τον κόσμο, δεν δίστασαν να δώσουν το μικρόφωνο στο κοινό.
Πολύ δυναμική ήταν η παρουσία του προέδρου και του ταμία στο χορό όπου πρωτοστάτησαν σε πολλές περιπτώσεις, έχοντας για άξιο συμπαραστάτη τους το γραμματέα.
Τέλος από το τμήμα νεολαίας του συλλόγου μας είχαμε την παρουσία της προέδρου Τζανουδάκη Γεωργίας, της γραμματεος Πλουμίδη Έλενας και του μέλους του Δ.Σ. Μπέκου Γιώργου.
Η μεγάλη επιτυχία του χορού σίγουρα αντικατροπτίζει την δουλειά και την επιμονή κάποιων ανθρώπων που έτρεξαν την όλη διαδικασία και τους αξίζουν συγχαρητήρια, με πρώτον από όλους τον πρόεδρο Βουλγαράκη Κυριάκο, χωρίς να παραγνωρίζουμε την προσφορά όλων των υπολοίπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου