Να κατακρίνεις το φίλο που έκανε λάθος, να επαινείς τον ανταγωνιστή σου όταν το αξίξει...

Να μην παίρνεις αποφάσεις εκνευρισμένος, να μην δίνεις υποσχέσεις ευτυχισμένος...

Κάθε αλήθεια περνά από 3 στάδια.
Πρώτον, διακομωδείται, Δεύτερον, βρίσκει βίαιη αντίδραση,
Τρίτον, γίνεται αποδεκτή ως αυταπόδεικτη.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 27-2-2011

Την επομένη του αποκριάτικου χορού του Συλλόγου μας και με αφορμή τον απολογισμό του χορού έγινε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις.
Πρώτο θέμα ήταν ο οικονομικός απολογισμός του χορού ο οποίος ήταν ικανοποιητικότατος, χωρίς βέβαια να λείψουν λάθη και παραλέιψεις ως προς την κατανομή των αρμοδιοτήτων για τη σωστή διοργάνωση του.
Στη συνέχεια συζητήθηκε το θέμα της απομάκρυνσης του ταχυδρομείου από το χωριό και προτάθηκε από τον Γεωργιάδη Τρ., να σταλεί κάλεσμα για συνάντηση σε όλους τους συλλόγους του διαμερίσματος του Αιαντείου για να βγει ένα κοινό ψήφισμα που θα σταλεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς, και θα εκφράζει τη διαμαρτυρία και τα παράπονα των κατοίκων για την απομάκρυνση του ταχυδρομείου.Η πρόταση αυτή έγινε ομόφωνα δεκτή και ήδη ξεκίνησαν ενέργειες για την υλοποίηση της.
Το μέγα όμως θέμα λόγω των γεγονότων που προέκυψαν τον τελεύταιο καιρό με την ανακαίνιση του γραφείου του συλλόγου ήταν η πρόταση του Γραμματέα και Υπεύθυνου του ΑΘλητικού Τμήματος του συλλόγου, Πλουμίδη Γιώργου για καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων του συλλόγου, πρόταση που έγινε ομόφωνα δεκτή.
" Ήταν καιρός να γίνει μία τέτοια κίνηση για να διασφαλιστούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου καθώς η ανακαίνιση του γραφείου άνέδειξε το πρόβλημα αυτό, που αν και έπρεπε να είχε λυθεί κανείς δεν είχε αποδεχτεί στο περελθόν την πρόταση μου για να γίνει κάτι τέτοιο. Έπρεπε δηλαδή να φτάσει ο κόμπος στο κτένι για να γίνει η καταγραφή που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πετάει πράγματα χωρίς να δίνει λόγο στους αρμόδιους. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δωθεί και στα περιουσιακά στοιχεία του Τμήματος Νεολαίας που έχουν αγοραστεί με δικά του χρήματα και πρέπει να τα σέβονται όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα γραφέια του συλλόγου και όχι να πετούν ότι δεν τους αρέσει ή τους χαλάει την αισθητική. Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε σε αυτή την κοινωνία και να σεβόμαστε το διαφορετικό και την προσφορά του στο χόρο. Άλλωστε αν άρχιζε ο καθένας να πετά ότι δεν του αρέσει, δεν θα υπήρχε τίποτα σε κανένα γραφείο...Φανταστείτε δηλαδή τι θα γίνει αν μετά τις εκλογές του Αυγούστου δεν είμαι στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.
Γι αυτό λοιπόν πιστεύω πως η προτασή μου θα γίνει η αφορμή να εκλείψουν τέτοιυ είδους διαφωνιές οι οποίες φυσικά και ξεπερνιούνται, αλλά γιατί να υπάρχουν;
Όλοι μαζί, νέοι και μεγαλύτεροι μπορούμε να διαμορφώσουμε έναν ωραίο χόρο που όλοι θα απολαμβάνουμε και θα χαιρόμαστε που ήμαστε σε αυτόν."
Αυτά ήταν τα λόγια του Πλουμίδη Γιώργου ο οποίος παλεύει για να διασφαλίζει τα δικαιώματα του τμήματος νεολαίας στο σύλλογο χωρίς ποτέ να ξεπερνά τα ορία και με επιχειρήματα πάντα.

Άλλα θέματα τα οποία απασχόλησαν το διοικητικό συμβούλιο της Κυριακής ήταν η λαχειοφόρος αγορά ενόψει Πάσχα και το θέμα της διακόσμησης του γραφείου με την επανατοποθέτηση των φωτογραφιών που αφαιρέθηκαν με την ανακαίνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου